Clara Rosenkrantz

Vagtelæg

Clara Rosenkrantz
Vagtelæg

Vagtelæg med estragon salt og svampemayonaise. Til 6 personer.

Ingredienser til Estragon salt

1 bundt tørret estragon

50 g. Groft salt

Fremagngsmåde:

1) Bland salt og estragon i en blender til en fin lysegrøn blanding. Server en skål eller et lille fad ved siden af vagtel æggene.

Svampemayonaise

Ingredienser:

2 pasteuriserede æggeblommer

2 dl. Svampe efter eget valg, her er der brugt portobello

1 spsk. Æble cidereddike

1 spsk. smør til stegningen af svampe

salt og peber

Fremgangsmåde:

Det er vigtigt at alle ingredienser har stuetemperatur.

1) Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Svits dem på panden i smør og lad

dem køle af.

2) Piske æggeblommerne til de bliver hvide. Derefter piskes olien samt eddike forsigtigt i. Forsæt med at piske indtil den rette konsistens opnås.

3) Derefter vendes svampene i og der smages til med salt og peber.