Clara Rosenkrantz

Stenbiderrogn

Clara Rosenkrantz
Stenbiderrogn

Stenbiderrogn, avocadocreme og ærteblinis

Ingredienser:

Til 6 personer

250 g. Stenbiderrogn

Ærteblinis

150 g fine ærter

1 æg

60 g græsk yoghurt

3 spsk. Hvedemel

smør til stegning

Avokadocreme

1 stor avocado

2 dl hytteost

1 bundt persille

skallen fra en økologisk citron

1/5 fint hakket løg

Fremgangsmåde:

Ærteblinnis

1) Kog ærterne et par minutter.

2) Kom derefter ærter, æg, mel, yoghurt samt salt og peber i en blender. Blend i ca. 4 min.

3) Varm en pande og steg de små blinis mini pandekager. Lad dem køle lidt af inden anretningen.

Avocadocreme

1) Riv citronskallen fint på et rivejern og undgå at få det vide fra skallen med, da det kan have en bittersmag.

2) Hak persille og løg fint.

3) Mos avocadoen sammen med hytteosten, kom derefter persille, løg og citronskal i.

Anretning:

Kom de små ærteblinis på et fad eller portionsanret på en tallerken. Kom godt en tsk. Avocadocreme på og derefter en tsk. stenbiderrogn. Jeg servere ca. 3 til hver.

Stenbiderrogn er en fantastisk spise og det er også en forårsbudbringer. Når det atter er sæson for stenbiderrogn ved man nemlig, at der er forår i luften.