Clara Rosenkrantz

Bellini

Clara Rosenkrantz
Bellini

Bellini pyntet med stjernefrugt

Denne drink er opfundet på den legendariske Harrys Bar i Venedig. Den har en smuk gul farve som er perfekt til påske.

Ingredienser til 6 personer

7,5 dl tør prosecco

5-6 modne ferskner, dåse ferskner kan også bruges bare de er af god kvalitet

2 spsk. agave sirup

Saften fra en øko citron

1 Stjernefugt

Fremgangsmåde

1) Skræl ferskenerne og fjern stenene.

2) Kom derefter fersknerne i en blender sammen med agavesirup og citronsaft. Blend det hele til en fin puré.

3) Skær stjernefrugterne i tynde skiver. Giv dem et lille snit, så de kan sættes på kanten af glasset som pynt.

4) Fyld glassene op med med omkring, en tredjedel fersken puré og sæt stjernefrugterne på kanten. Derefter toppes der op med prosecco, server straks.