Clara Rosenkrantz

Påske

Clara Rosenkrantz
Påske

Påske

Alle højtider er særlige, men Påsken har altid haft en særlig plads i mit hjerte. Vinteren går på held og foråret venter lige rundt om hjørnet. Lyset vender tilbage og fuglene synger lystigt og humøret stiger i takt med at forårsstemningen breder sig. Mange familier har traditioner omkring Påske, men jeg tilslutter mig et ordsprog jeg har fra en af mine venner, en rigtig levemand og han forstår at fejre livet.

Natale con i tuoi, Pasqua con chi vuoi

Som betyder, at Julen fejrer du med familien, men Påsken den fejre du med hvem du vil. Det giver mulighed for, at samles om god mad, nærvær og en dejlig løssluppen fejring af foråret.

Jeg synes derfor det er skønt, at fejre foråret med et påskebal med dem man har kær og give de gamle traditioner et tvist. Så længe der er dejlig mad, lækre drinks og finurlig påskepynt kan det kun blive en fest.

Selvom vi år kun må samles ganske få familie medlemmer, synes jeg det er vigtigt at gøre noget ud af påsken. i denne svære tid hvor vi bliver opfordret til at stå sammen hver for sig. Må man skabe glædet i hjemmet og evt. sende blomster til nogen man har kær, som opmuntring.

Jeg har valgt, at dække op til påske med masser af høns og de smukkeste farverige forårsblomster og allieret mig med https://www.prettydayflowers.dk Hun har lavet de fineste blomster decorationer som vil pynte på et hvert påskebord.

Menuen er traditionel med et krydret orientalsk tvist.

Glædelig påske og pas godt på hinanden.