Clara Rosenkrantz

Blomme- og brombærkage

Clara Rosenkrantz
Blomme- og brombærkage

Blomme- og brombær Kage

8 personer

Sensommeren byder på de dejligste frugter og bær.  Denne kage er lavet med saftige blommer og velsmagende brombær.

Ingredienser:

150 gram smør

200 gram sukker

2 æg

4 spsk.  hvedemel

130 gram rå marcipan

130 gram paranødder

500 gram blommer, friske og udstenede

Opskrift:

1. Forvarm ovnen til 190 grader

2. Smør og sukker røres godt sammen. Æggene tilsættes et ad gangen.

3. Riv marcipanen på et rivejern og rør den i dejen sammen med mel og tilsidst paranødder.

4. Dejen hældes i en smurt tærteform.

5. Blommerne udstenes og deles i halve, de skal lægges på kagen med den buede side nedad.

6. Bages i ovnen i 35 minutter.

Server eventuelt med creme fraiche eller vaniljeis.